0 Läs mer >>

Jahapp nu var de ruskigt länge sen man gjorde ett inlägg här men nu har jag bestämt mig för att göra ett. Så nu blir de tre dagar i ett ocg samma inlägg. och dom tre dagarna äääär...... 1. Julafton. 2. Juldagen. Och 3. Annandagen. Och som vanligt gör jag allt för att inte förvirra mina läsare så börjar från början. Alltså med Julafton.

Julafton!
Dagen började med att vakna tidigare än vanligt eftersom jag skulle jobba. Åt en stadig frukost med ina älskade föräldrar som var så söta och plockade fram den medans jag gjorde mig klar för jobbet. efter den härliga jul frukosten men gröt och skink smörgås bar det av till jobbet. Kom vissreligen lite sent men min söat och köra arbetskamrat hjälpte mig med förberedelsenra inför öppningen så de gick toppen bra och vi kunde öppna i tid. Väl igång med arbetet gick tiden hyffsat fort. Många kunder och en toppen bra sammarbete mellan oss som jobbade gjorde att de flöt på bra trots mycket kunder. Efter jobbet vart de att åka hem och göra sig klar och hjälpa till  med dukning och allt som behövde göras i köket innan syster med familj och vår kära morfar kom. När alla väl var samlade vart de att sätta sig till bords. Ja vi åt och vi åt så jag trodde all julmat skulle komma ut ur öronen på oss allihopa men de gjorde den inte som tur va. Skulle nog sett lite konstigt ut om de började ploppa ut janson, prinskorv kötbullar, skinka, sill och allt annat vi stoppade i oss ur våra öron. Maten dukades av bordet. satte oss att smälta maten när de knackade på dörren. VEM kunde det vara? Theo och syster gick till dörren och öppnade och titta de va ju TOMTEN. och till MIN stora förvåning så vart inte Theo rädd. Visst han tittade lite extar och länge men sen sprang han in till oss som satt vid garnen. Han tog tillomed emot sina klappar själv och tomten fick ett X antal kramar av den generösa lilla pojken. Efter en stund tyckte han nog lite synd om tomten för han fick ju ingat klappar så då tog han MINA och gav TILLBAKA till tomten. Ja vilken söt pojk min syster och Marcus har. Efter klapputdelning vaert de klappöppning och jag måste bara medela att jag vart SUPER NÖJD med mina klappar. Speciellt kortet och tavlan från Theo men även alla annat! TACK ALLA FÖR DE FINA KLAPPARNA! När alla öppnat sina så vart de att titta på TV och bara  umgås. Jag somnade lite i fåtöljen och begav mig sedan till sängen för att sova för natten.

Lite söt måste man ju vara på julafton.
Nöjdare kan nog ingen vara över sina klappar och allas glada humör. En riktigt TOPPEN jul.
Tummen UPP!







Juldagen.
Jag vaknade av att mon mor, fan syster ich Theo var i mitt rum och stog bervid sängen. Den  enda som saknades va Marcus min systers kille men tack och lov kom han inte in. Dom sa att de var frukost och begav sig ut i köket. Har aldrig varit med om att 4 st måste tala om att de är frukost men men nångång ska väl vara den första. Jag frös som en gnu och begav mig efter frukosten in i mitt rum och la mig under täcket, efter en stund ringde hem telefonen och i andra änden var Ulla hon skulle tydligen ut på kvällen. Pratade lite med henne och under vårat samtal ringde min mobil. Det var min kusin Peter så jag svarade. Han frågade: "Vem är det som fassnat med fingrarna i telefonjacket?" och jag ekände då att de va ju jag så klart och de kunde han förstå sa han (undrar vad han menade med de??) hahahaha. Han skulle komma över frammåt kvällen för att se stjärngossarna som åker runt här i socken på juldagen så han undrade mest över vilken tid han skulle komma. ja de va ju mat frammåt kvällen så han fick komma när han ville. Min syster och Marcus for iväg frammåt eftermiddagen för att fira lite mer jul på annat håll. jag färgade mitt hår och gjorde mig klar inför kvällen. Peter och morfar dök upp på mat och vi åt, tittade på TV och inväntade gossarna som skulle komma och underhålla oss en stund. Vid 22 snåret dök dom upp. Det gör dom alltid efterson vi är nästa sista stoppet så blir de väldigt sent. Stjärngossarna består av: de 3 vise männen, en kung, en knäckt och en judas. Judas är med ochsamlar in pengar, för lite liv och pussar alla han känner för att pussa. I år vart judas en riktigt GLAD överaskning. Det var nämligen en gammal klasskompis från Persbotiden i Skultuna. Snacka om översakning han inte träffat honom sen man slutade 9:an riktigt kul!! Och ja en puss fick man allt efter det bjöd min mor på hemmagjord glass och dom åt med godan ro. Ja han som var kung (en som jag känt sedan barnsben) ville också ha en puss och de fick han allt. Sen kom två av de tre vise männen och ville ha kram för dom fick aldrig kramas sa dom så ja visst bjöd jag på de. När dom sen åkte tog vi oss lite fika och sen åkte mon morfar och min kusin hem. Fick en nyckelring av min kusin med Marelyn på och gissa om jag vart glad. Efter det va de dags för sängen igen för att drömma om dagen händelser.



Annandagen.
Ja man vaknade precis som man alltid gör men just denna morgon tittade jag på mobilen coh såg ett medelade som jag hellst inte velat haft. Hela dagen vart förstörd. Hade så länge sett frem emot utgång på kvällen men NEJ så vart de inte men men. Och inge besök hos farmor heller  som jag hoppats på. Så ja min dag vart inte som planerat och JA jag vart riktigt sur. hela dagen har kännts piss och jag har inte haft lust, ork eller humör för att göra någe. Så de vart att tvätta, och plocka lite hemma. Uffe ringde och bjld över på mat men orkade inte de heller eftersom jag va på piss humör. Mamma och pappa åkte till köping på bandy men ville inte följa med på de heller. Låg i soffan lite och tittade på TV. Hade två allvarliga samtal med Uffe och på kvällen packade jag lite kläder inför morgondagen. Sen vart de TV med mor å far för hela salnten.
Har kännt mig helt vilse i min egen kropp idag med alla bittar kännslor. Jo jag är faktist BITTER!
Ja mer än så kan jag inte sammanfatta min annandag tyvär. Hade hoppats och sett fram emot mer fart och fläckt men ja ja så går de när kompisar är bakfulla.

Nej nu blir de att stänga dom blå ögonen för i natt och hoppas på en bättre morgondag.
Jag ska ju faktist åka bort så de kan ju inte bli annat än bra.
Ja ja god natt på er  och  GOD FORTSÄTTNING!

Tjipp tjopp.

Tre dagar i ett och s...

0 Läs mer >>
Du tror jag är dum i huvet som inte fattar nånting. Men en sak ska du ha JÄVLIGT klart för dig och de är att jag vet mer än du tror. Jag vet att du ljuger för mig och gjort en längre tid eller ska vi säga hela tiden eftersom de är så det är? Inget av de ord som kommer ur din käfft är sant!! Trodde bättre om dig men kanske borde lyssnat på de dom flästa sa och INTE umgås med dig. Du har tagit upp mer av min tid än vad du är värld! Jag lyssnade på dig och framför allt jag TRODDE dig, vilket var förbannat dumt av mig eftersom de är inte dom som ljugit och snackat skit de är DU, men de är det slut med nu finns ingen som är så puckad som dig. De är slut med de här nu! Slut hönsat runt dig jag skiter i dig nu du har bränt dina broar. Hör ALDRIG mer av dig! ALDRIG!!!! Trodde verkligen vi kunde vara vänner men fuck it. OCH DU!! FUCK YOU!

DU VET VEM DU ÄR!!

0 Läs mer >>

Man slutar aldrig förvånas. Ganska ofta hör man dumma meningar komma ur människors munnar. Idag (eller ja igår eftersom klockan är över 00.00) så satt jag på en buss, vi stannade på en hållplats för att plocka upp folk eftersom de är det man gör där. Jag va omringad av tjejer i kanske 14-15 års åldern. Vi stannade på en hållplats för att plocks upp folk eftersom de är de man ska göra på en hållplats. När bussen ska lämna hållplatsen så kommer den inte iväg Då de kommer IIIIILTJUT från tjejerna som blir livrädda (jag lovar att de va fan nära att rutorna sprack). Då hör jag tjej 1: "Asså shit vi har fassnat! Vad ska vi göra!?" Tjej 2: "Nej lägg av de kan vi ju inte ha gjort. Då kommer vi ju försent till jympan!". Bussen börjar backa och dom skriker IGEN! Fast då är de mer skrik i munnen på varandra att vi skulle dö allihopa och men massa annat som jag inte hörde för dom skrek i 110. Bussen satnna igen där deras konversation fortsätter. Tjej 1: "Asså hallå hörrni, vad gör vi nu?" Tjej 3: "Vi hoppar av här och springer." Tjej 4: "Men nej fan va larvigt. Men jag kan ringa till skolan och berätta. Ska jag de?" Tjej 5: "Ja gör de." Och håll i er gott folk. För du kommer de puckade i historien. Tjej 4 tar upp mobilen och börjar FILMA! Ja tro mig jag vart lika förvånad jag va fan skulle hon inte ringa tänkte jag. Neh då filmar hon där hon säger att bussen har fassnat och att dom inte kommer nånstans och så filmar hon sina vänner också. Men vet ni vad ännu en rolig sak är? Neh klart ni inte kna veta de men de är att bussen inte fassnat. Bussen stängdes av och startades om så fick vi i en växel frammåt så antgligen va de bara nå fel på bussen. Men tjejerna fortsätter. Tjej 1: "Fick du med allt?" Tjej 4: "Aaaah." Tjej 2: "Fan va bra då kan dom inte skälla på oss nu när vi kommer om vi blir sena." Vid nästa hållplast gick tjejerna av och de vart ett lugn på bussen jag inte känt tidigare och jag kunde höra de flästa runt om mig dra en lättnandes suck. Trodde jag hört de dummaste för idag men de jag inte visst då var att jag skulle stöta på en till. Jag klev hur som hellst av på stan för att byta buss. Frös nästan mina skinkor av mig innan den kom. Men jag hann ju med en kaffe från pressbyrån och en cigg iaf. Så kom ÄNTLIGEN buss 2. Där satt jag i lugn och ro och lät mina tankar flyga iväg till något/någon helt annat/annan. Plingade för att gå av. Drog ett djupt andetag och ställde mig upp i fruktan av den kyla som kom att möta mig utanför bussen. Då här jag två tjejer prata också dom i 14-15 års åldern.
T
jej 1: "Asså vad ska du ha på dig?" (vet inte vart dom skulle eller så men de va ovesäntligt för mig) Tjej 2: "jag ska ha min klänning och strumpbyxor under eftersom de är där man ska ha dom." Tjej 1: "Okej." Och sen vart de tyst.. Tanken jag fick då va ju att tjej 2 va jävligt smart där. Hon har strumpbyxorna UNDER klänningen! VA har ni hört nå så smart! Shit, vilken brud. Skulle gått fram och fråga om jag fick sno hennes idé med att ha strumpbyxor UNER klänningarna. Ja herregud vilka IDIOTER! Dom att verkligen på dass när gud delade ut hjärnor.
Skrämmande hur dum ungdomen är nu hur ser de då inte ut om 10-20 år? Aaaah det vill jag inte äns veta.

Ja ja nu är de sovdags..

Tjipp Tjopp!

Gud älskar verkligen ...

0 Läs mer >>

Ni som har ögon med er och vet vad snö är borde märkt precis som jag att det snöar ute. Grymt härlig kännsla när julen närmar sig med stormsteg. Att komma upp imorse och se att de är vitt på marken inger en lite gnutta julstämmning vilket är helt underbart. Man har ju funderat på hur de skulle kännas med barmark och plusgrader på julafton. Tänk att fira jul i ett varmt land med julgran, tomteluvor julmat och allt annat som hör julen till och gå i bikini.. Är det bara jag som skulle tycka att det skulle kännas fel? Visst har jag lekt med tanken om strandparty på julafton efter att Kalle visats på TV, kul grej men samtidigt skrämmande. Om jag får säga min mening vilket jag får efter som det är jag som styr den här bloggens inlägg, så skulle jag inte föredra strandparty på julaftons kväll. Jag hoppas på att vi får en vit jul men man kan aldrig vara säker på att det inträffar med tanke på väderomväxlingen vi har här i Sverige. Satt och tänkte tillbaka på min barndom här för ett tag sen. Alla vita vintrar man fick uppleva men massvis av snö som man kunde gå ut och leka i. Tänkte också på alla små barn som inte får uppleva det på samma sätt. Att bott på landet hela mitt liv har varit underbart viner som sommar men speciellt på vintern när all snö fanns. Man gjorde snögubbar, snölycktor, snöänglar och en massa annat. Men mest av allt gillade jag att göra en grotta hos mormor och morfar i deras snöhög som vart efter att dom skottat tomten. Jag minns att jag och min syster hade väldigt roligt medans vi byggde och även när vi var klara och kunde leka i den. hur mysigt vi hade det. Tänker också tillbaka på snöbollskrigen i skolan, hur arga lärarna kunde vara efter en rast där de susat ett flertal snöbollar genom lufften fast skolans regler va att men INTE fick kasta snöboll. Men vem lyssnar på lärarna om en sådan sak när man går i skolan? Ja inte gjorde jag de iaf. Men nu håller jag tummarna för att de kommer mer snö. Inte bara för att dagens barn ska kunna leka i snön precis som jag gjorde utan även för att jag är grymt sugen på att kunna gå ut i snön och uppleva gammla barndoms minnen. Man ska ju vara barn så länge de går sägs det. Och det tänker jag vara. Tänk er en backe full med snö och en bobb, pulka eller något annat att susa ner för backen på i timmtal för att sedan at en paus med varmchoklad. Hur härligt låter inte de på en skala från 1 till 10?
Kom igen allohoppa håll tummarna med mig att vi får en vit jul med MYCKET snö!!!!

Nej nu blir det nog bingen för min del.

Men skriva kommer jag göra igen kan NI skriva upp!

Tjippevipp!

Vit jul?

0 Läs mer >>

Kanske är de sant att vänner är som stjärnor, "Man ser dom inta alltid men man vet att dom finns där". Just så är det nog mellan dig och mig. Vi har inte direkt daglig kontakt med nu hör du av dig och du mår inte speciellt bra. De värmer i hjärtat att veta att du hör av dig till mig när du har de jobbigt och jag finns här de lovar jag. Du skrev "Åh det finns så mycket saker jag vill berätta för dig men svårt ibland att få ur mig det bara". Då skrev jag att "du får berätta precis vad som hellst även om de känns dumt eller inte känns viktigt" så finna jag där och lyssnar. Men jag tänker inte stressa på dig de kommer när de kommer. Du skrev också "men det är rörigt även för mig". Vet hur du menar och man kan inte prata om de förrän man själv rett ut sina tankar så de får ta den tiden det tar. Även om de så skulle ta år (eftersom jag nu inte vet vad de handlar om) så lyssnar jag gärna ändå.
Du är en helt underbar person ska du veta jag gillar dig som fan, därför kan jag inte rå för att bli en aning orolig för dig. Inget direkt hitt att veta att personer man tycker om inte mår speciellt bra.
Nu vet jag ytterst lite av vad det hela handlar om, men du ska vetaatt min dörr alltid är öppen för dig.
Du kan komma när du vill vilken tid på dygnet eller vilken dag du vill.
Jag hoppas de ordnar sig för dig snart.
Men det viktiga just nu är att du ska veta att: JAG FINNS HÄR OCH LYSSNAR MER ÄN GÄRNA.
Luta dig gärna mot min axel, gråt, sucka, skratta åt skiten, blunda, titta ja gör vad du vill. Men det finns två utsträckta händer, två utsträckta armar, två axlar, två öron, två ögon här för dig att luta sig mot även om du bara vill luta dig utan att de sägs ett ord.
Du är ju en mycket speciell person och vi har alltid kul med massa skratt när vi umgås så med våran vänskap kan vi ta oss igenom det här om du vill ha mig med på resan så klart.

Neh nu ska jag sova men hör av mig till dig när jag vaknar.

Tycker väldigt mycket om dig grabben så kommer gör allt för att hjälpa dig.

Tjippetjopp.


Till en vän.

0 Läs mer >>
Vad är då kvinnligt och manligt?


1. Fryspåsar - Manliga eftersom de håller inne med allting men går att
se rakt igenom.

2. Kopieringsmaskiner - Kvinnliga, eftersom de, när de väl stängts av,
tar en stund att värma upp igen. De är effektiva reproduktionsapparater
om man trycker på rätt knappar, om man inte gör det kan helvetet braka
lös...

3. Däck - Manliga eftersom de ofta tappar greppet när de blir gamla och
ofta är för uppblåsta.

4. Luftballonger - Manliga eftersom du måste sätta en blåslampa under
den för att det ska bli nån fart på den, sen är det förstås det där med
varmluft...

5. Tvättsvampar - Kvinnliga eftersom de är mjuka och kramvänliga och
lätt binder en massa vatten...

6. Webbsidor - Kvinnliga eftersom de får så många träffar...

7. Tunnelbanan - Manlig eftersom den använder samma gamla ställen att
plocka upp folk på...

8. Timglas - Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre
delen...

9. Hammare -Manlig eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste
5000 åren, men den är händig att ha hemma.

10. Fjärrkontroll - Kvinnlig .....HA ! ! ! Du trodde säkert att den
skulle vara manlig, MEN tänk på att den skänker mannen glädje, han
skulle vara helt 'lost' utan den och, trots att han inte alltid vet
vilka knappar han ska trycka på, så fortsätter han försöka! 

 

Ganska kul när man tänker efter..

Tjippevipp.

Materiella ting har o...

0 Läs mer >>



EGO!!

Bara för att jag är s...

0 Läs mer >>

Idag har jag varit med min syster och buslusen Theodore i Åker hos Jenny, Stefan och lilla söta Julia. Måste bara tala om att hon har vuxit nå otroligt mycket sen sist. Är iof inte så konstigt eftersom sist jag såg henne var hon bara några veckor gammal och nu är hon 5 månader.. Pluttan! En super charmig tös som va glad hela tiden. Lekte tittut med henne och hon bara bubbla av skratt. Ni vet sånt där som smittar av sig så man nästan ligger dubbelvikt själv. Vart julfika med lussebullar och kaffe, en massa bus och sen en supergod wook som söta Jenny lagde mumsigt värre. En helt otroligt rolig dag med massa skratt och prat.. Ni vet väl hur vi tjejer är. Vi pratade nästan i munnen på varandra.. Oförklarligt roligt måste jag säga, var väldigt länge sen jag hade så kul.. Ja ja nu ska jag sluta tjata om de. Kvällen blir lugn nu fortsättningsvis med lite tidsfördriv här och sen en FILM.
MYSPYS för mig själv i min säng under mitt underbara duntäcke!

Tjillevippen!

En välbehövlig dag i ...

0 Läs mer >>

Jahapp ja den 8:de December och de finns inte en gnutta julstämmning i kroppen, ja när man va lite fick man myror i kroppen redan i slutet av November men då va de snö ute också iof.
Tänk va snön kan göra för julstämmningen...
Men men vad har jag gjort idag då?
Jo jag har städat och fått upp lite julsaker här hemma.
Bakat lite pepparkakor och fikat med min älskade päron (föräldrar för er som inte fattar vad jag menar).
Jag har verkligen världens bästa päron.
Efter allt som hänt och hur man mår för tillfället så finns dom verkligen för mig de är jag otroligt tacksam för.
Men självklart vore de trevligt att prata av sig hos en vän.
Tänkte idag på att jag saknar de där spontana samtalen från mina vänner där som RINGER och frågar hur de är nu för tiden får man bara sms..
Ingen verkar ha tid att prata längre hur kommer de sig?
Är man så stressande s man inte äns har tid att ringa sina vänner, eller är de bara så att men inte hör till "vännerna" längre?
Jag tror på de sista förslaget.
Det är så de känns iaf..
Tydligen märks de att man inte är som man borde men istället för att fråga om jag vill prata om saken så RING bara för ALDRIG att jag säger: "Ja ring mig jag mår piss".
Neh tack vet ju hur jobbigt de är å lyssna på problem för vissa så neh jag vill då inte vara nån belastning..
De jag skriver nu pekar inte ut nån speciell person utan "vänner" i allmänhet.
Men de är klart känner du dig träffad så vet du ju nu att de är bara att plocka upp luren och RINGA.
Ja jag har nog inte gjort så mycket mer idag.
Ligger för tillfället i sängen med min data i knät och lyssnar på julmusik..
Min mor och far gick nyss och la sig och jag borde nog gör de samma skulle jag tro men va fan man ligger bara och vrider och vänder på sig i timmtal för att bara få 30 minuters sömn så nej tack.
Blir allt uppe en stund till..
Neh om man ska se nån film kanske..
Glömma verkligeheten ett tag och försvinna bort i filmens värld..
Ja de låter som en bra idé.

Tjipp Tjopp röven opp.

22.32 en Tisdag kväll...

0 Läs mer >>

Jaha då var de redan 1: December de är inte kolkt vad tiden går tycker de nyss var påsk men tydligen är de ett bra tag sen nu..

Ja helgen är över vilket är lite tråkigt men efter min röriga helg så är de skönt att de är vardag igen. Så hur såg min helg ut då? Jo de ska ni få veta.. Fredag jobb och allt var frid och fröjd tills kvällen då allt braka loss. Att nå så litet kan bli så stort de fattar jag verkligen inte. Men de vart bra tillslut vilket var skönt så kvällen avslutades med mys och film. Lördagen var frid och fröjd med dop och senare på kvällen lite glögg för att sen avsluta med tacokväll och lite gott dricka. Söndagen var de innebandy, åkte till morfar och hälpte honom, besökte Sandra en snabbis och sen till Vallby där allt vart kaos med bråk och skrik. Helt förstörd över de lilla missförstånd som gjorde att helvetet bröt ut åkte jag hem hysteriskt gråtande i hopp om att lugna ner mig. vart inte nå sömn den natten.. Ja vad kan man säga? Vissa kan kanske inte umgås helt enkelt. Visst man är två om ett bråk de förnekar jag inte (om man inte står och bråkar med sig själv i spegeln då är man väl ändå inte två?). Men vissa hettsar upp sig mer än nödvändigt kankse är de så med dig. Ja du vet vad som hände och de är synd absolut men kankse lika bra vad vet jag... Är mycket förvirrad efter de som hände inte bara i söndags utan även i fredags.. Från att allt är superbra till ett helvete på bara några sekunder.. Jag förstår inget och allt som kom tillbaka alla minnen från förr alla känslor och paniken de är oförklarligt. De ska inte hända igen hörde jag dig säga men de FÅR inte hända igen skulle jag vilja säga. Vi diskuterade insidenterna i måndags och vi kom väl inte direkt fram till mer än att vi bad varandra om ursäkt.. Kan inte rå för allt som käns innuti mig nu och de kommer ta tid men kan du förstå de? Jag är tveksam tyvär....

Idag var jag in på 1:a december fika hos Sandra och de va otroligt mysigt och välbehövligt. Tror vi båda behövde pata av oss och byta idéer samt ge varandra råd och tipps. Kändes bra att ha en vän å vända sig till och prata med... Var verkligen vad jag behövde kände jag. De är fortfarande förvirrande innanför pannbenet men hoppas på att somna inatt och kunna tänka klart imorgon. Kan behövas eftersom jag ska jobba då också. Vi tittade på julkalendern också men vi fattade INGENTING om vad de skulle handla om helt världelös.. Är de konstigt att barn slåss och blir knäppa om tillomed superhältarna i julkalendern använder våld.. Eller ja våld var de kanske inte direkt med nog var de en som slog på en annan iaf de såg jag.. Annat var de på min tid när jag va liten då var de lugan fina julkalendrar som: teskedsgumman, pellesvanslös, pettson pch findus och många fler som va toppen. Då handlade det iaf om FÖRBEREDELSER inför julen men nu då? Neh jag förstår inte och om de ser ut så här nu hur ser de då ut med julkaledrarne om 10 år? Stackars barn säger jag bara...



Sandra stog för kaffet jag för pepparkakorna. Ni kankse tycker de låter skummt men vi hade piknik på hennes ballkong i minusgraderna och de va riktigt mysigt mer lita tända ljus och massa prat.

Kom hem och satte mig framför TV:en. Helt plötsligt ringde min telefon och de stog nå okänt nummer men svarade ändå.
Och på andra sidan linjen va de till min förvåning lilla Maja.
Hon pratde om att jag ska åka med henne och mike och hälsa på PG som dom säger..
He he he hon är bra söt hon.
Vi sa nästa vecka om jag inte måste jobba så vi får se hur de blir.
Viss de vore kul men jobbet går före eftersom jag får så lite tider inte så jag kan välja och vraka precis..
Ja nu ligger jag bara och funderar och väntar på bättre tider..
Neh så illa är de inte men nån film vore u mysigt i mörkret så ja de får de bli nu.
Fick helt plötsligt inte tid mer er längre så ha de obra nu alla läsare..

Tjipp Tjopp.

Tisdag och redan 1:a ...