0 Läs mer >>

Sneglar på MIN karl och får ett stort leende på läpparna. Man kan inte ha det bättre. Lutar mig också tillbaka och inser att ännu ett toppen år har gått. Lycklig för dom som finns runt mig (familjen samt alla nära och kära) kan jag nu nöjt fira av år 2012 och varmt välkomna ett nytt och spännande 2013. Så GOTT NYTT ÅR på er alla där ute.

Bara några timmar kva...

0 Läs mer >>

Vilken dag... Min dag = mellandags rean, ut till mor och far, gjorde pappersarbete, och årets sista naglar gjordes på Emma. Så nu är klockan slagen 00.48 och årets sista dag är kommen. Så dags att checka ut och få lite sömn för när det är dags att vakna kommet det gå i ett.. Precis som det ska vara på nyår!

Årets näst sista dag.

0 Läs mer >>

Idag hann jag ut en sväng till Skultuna och dricka kaffe med en nära vän. De är synd att de ska vara så svårt att få ihop tid för en kaffe. Ska de verkligen ta två månader mellan varje gång?? Det innebär alltså att goda vänner ses 6 gånger om året.. Dags att göra något åt de! Så efter några timmar med en massa prat och kaffe begav jag mig hem för att se hur min kära mådde. Och jag kan ju meddela att han var bra sliten. Men resten av kvällen spenderades i varandras sällskap. Så nu så här på nattens kvist lutar jag mig tillbaka och ler stort för mig själv. Jag är verkligen lyckligt lottad som han hittat han med STOOORT H.. Och att han hade kul med grabbarna igår (även om de såg mindre kul ut när dom gick och jag kom hem) gör mig glad. Att jag fick städa lite klockan 00.00 gör inget. De viktiga är hur deras kväll va. Så lägga sig i sängen med ett stort leende ikväll igen är lyx.

Att få ihop tid är sv...

0 Läs mer >>
Ja man kan ju tro de men icke! Började bra, då karln fick rycka in och jobba passade jag på att ha ego tid med mina naglar. Vart glitter fina till nyår. Två tummar upp. Naglarna klara men karln fortfarande inte hemma resulterade i städning. Sen vart de att fara iväg och handla för nått ska väl bojsen ha när de vankades grabbkväll på våran gata i stan. Så lagom till sista kassarna va uppe i lägenheten ramla de första grabbarna in och sen fick de som på räls. Vips så va de bojs vart man än vände sig. Så jag passade på att fly fältet till en annan gata i stan.. Nämligen min systers. Så kaffe svep och leka krig och jaga med Theo samtidigt va inte de lättaste... Men han va nöjd och sprallig lagom till säng dags. Och jag pustar ut på stolen nöjd att jag inte är mamma till den vilden som ska försöka sova. Men en mosters uppgift är väl ändå att skämma bort och liva  upp alla tider på dygnet??

En helt vanlig Fredag...

0 Läs mer >>
Va på Va på IKEA igår och inhandlade bord och stolar så jag kan få till nån form av arbetsplats på salongen. Har nämligen hört att de går bättre att jobba då..? Så idag har jag skruvat IKEA möbler. Vilket alltid är lika spännande som att skrapa lotter. Fins allt med? Passar skruvarna i hålen? Va de rätt i kartongerna? Ja de visade sig vara full pott och högsta vinsten. Jag fick ihop en lite arbetsyta. Men än är de inte klart, nu ska allt annat dit också. Men de kommer gå fin fint. Jag är taggad ut i finger spetsarna för detta kapitlet i mitt liv! UNDERBART igår och inhandlade bord och stolar så jag kan få till nån form av arbetsplats på salongen. Har nämligen hört att de går bättre att jobba då..? Så idag har jag skruvat IKEA möbler. Vilket alltid är lika spännande som att skrapa lotter. Fins allt med? Passar skruvarna i hålen? Va de rätt i kartongerna? Ja de visade sig vara full pott och högsta vinsten. Jag fick ihop en lite arbetsyta. Men än är de inte klart, nu ska allt annat dit också. Men de kommer gå fin fint. Jag är taggad ut i finger spetsarna för detta kapitlet i mitt liv! UNDERBART

Arbetsplats.. Måste m...

0 Läs mer >>

Börjar om med en nystart innan året är slut. Varför vänta när de kan Hända nu?? Ger helt enkelt bloggen ett nytt liv igen. Dammar av den och skriver några rader. De kallar jag nystart. Som de flesta vet så har jag hyrt in mig på en salong där jag kommer sitta. Datumet som är satt är den 2/1-13. Även kommer en öppnings rabatt att finnas en tid. Om man bokar en behandling hos mig INNAN den 31/12-12 kl. 16.05 så får man 50% på valfri behandling OM man samtidigt bokar in ditt besök mellan den 2/1-13 tom 16/1-13. Ser spänt fram emot detta och är helt upprymd av spänning. Som ett barn på julafton ungefär. Fortsätt kika in för nu är bloggen avdammad igen!

Ny start.