0 Läs mer >>

Redan på dag7! Vart tar tiden vägen!? Det känns bra men märkte i natt att hjärnan är påverkad av dieten. Jag drömde bara om godis och snabbmat hela natten. Men i vaket tillstånd så tänker jag inte alls på det. Frukosten idag bestig av en kopp te naturell. De va gott. Och här om kvällen åt jag kokt torsk och det kändes som rena rama lyxmiddagen. Likaså igår åt jag kyckling och ikväll är det lamm. Sen följer några trista dagar innan jag får lite godare mat igen. Men nu är de ju bara 7 dagar kvar. Så på fredag är det min sista diet dag. Ser så fram emot de.

Dag 7

0 Läs mer >>

Idag har jag den stora ära att ha min systerson. Så vi har kikat lite på en film och nu leker vi med sand och vatten. Han hade något med sig som heter Aqua Sand. Och när man häller sanden i vattnet bildat det olika högar och tar form på alla möjliga vis, men när man fiskar upp det igen blir det helt torrt så fort det kommer ovanför vattenytan. Och det tyckte jag va väldigt roligt. Så nu sitter vi här runt bordet och har barn humor på hög nivå. <3 En heldag med lillpojken kan inget slå. En toppen start på helgen. Mosters Knorvel! <3

Theo mys.

0 Läs mer >>

Blogg appen på mobilen har inte funkat på evigheter men nu gick det. Har rast på skolan. Idag gör jag sista provet och de är fransk ned gelé. Känns klockrent och jag har känslan av att de kommer gå vägen. Så nu håller vi tummarna. Mer uppdatering senare. Mina nya naglar.

Rast.

0 Läs mer >>
 
Ännu har jag klarat fyra dagar av tretton och de går väldigt bra.
Men igår kväll va de pest och pina, maten smakar inget och jag hade ingen lust men nånting.
Kände mig som en riktig gnällspik. 
Inget va bra och jag kände hur ett sug efter vanlig mat kom smygande.
 Jag gick och la mig och insåg att om de inte vart bättre va de ingen ide att fortsätta.
Men imorse vaknade jag och mådde så bra.
Kände mig som en ny människa och humöret va på topp.
Trallade mig igenom hela dagen med ett leende på läpparna.
Inte äns ikväll när vi va på 30 års firande och de bullades upp med pajer, smörgåstårta, vin, dricka, kaffe, glass, jordgubbar, bullar och gräddtårta vart de jobbigt.
Visst de såg gott ut men jag ville inte ha nånting av de som slog där.
Jag åt mina rivna morötter, ägg och keso och tyckte de va otroligt gott.
De bästa jag ätit än så länge.
Så nu tar vi en dag i taget och blickar fram.
Imorgon är det dags för mitt sista prov i min nagel utbildning.
Känns pirrigt men samtidigt skönt och lite tomt.
Jag trivs så bra där men nu är det dags att gå min väg.
Så har en otroligt spännande resa framför mig.
Jag tänker fånga chansen!

Dag 4 av 13.

0 Läs mer >>
Ja då ger jag mig på en 13 dagars diet där jag ändrar på ämnesomsättningen och förbränningen i kroppen.
Så hej då till kafferep och soffmys i 13 dagar och hej till stenhård kost.
Nu kör vi och jag lovar att de känns redan nu och då är vi bara inne på dag 1.
Men med positiva tankar och ett himla jäklaranama så kommer det gå.
Det är ju bara för en kort tid.
Och jag tror ju på att de mesta sitter i huvet och är dumma vanor.
Så nu passar vi på då det är lite avbrott i borbjudningarna.
Känns som att de är lite lättare då.
Allt rullar på annars och jag är i slut tampen på min utbildning så nu funderar jag på namn till mitt företag för att sen kunna starta upp något.
Alla förslag är välkomna.



Dag 1 av 13

0 Läs mer >>

Ja jag hade tröttnat på mina långa utväxts naglar med massor av släpp. Så började klippa och fila bort. Vänster hand gick galant (antagligen eftersom jag är höger hänt). Så när höger hand skulle fixas fick jag problem.. Sneglade upp på min syster. Log mitt finaste leende och frågade om hon ville prova. Jag visade på vänster hand och hon gjorde efter. Till slut visade jag varje nytt moment på ett finger och hon gjorde resten och voila! Så hade jag nya naglar. Tack och bock syran de gick ju galant! Så nu blir jag skyldig henne nya naglar. Ja de tar vi när hennes semester börjar. Så skönt men en kort förlängning. Bild kommer imorgon då jag kan ta i rätt ljus. Nu ropar natten så jag sluter mina blå för denna gång.

Refill på mig själv??

0 Läs mer >>

Nu har det varit tomt en längre tid men nu ska här skrivas igen. Jag mår toppen! Vikten står still men de finns annat som rullar på istället. Pluggar till nagel terapeut och jag älskar det. Det passar mig perfekt. Försöker bygga upp en kundkrets för min plan är att starta eget. Jag tänker inte stanna vid naglar utan bygga vidare och få en liten salong. Jag har även intagit mitt rum på landet igen. För ett tag fram över. Och de känns faktiskt väldigt bra. Jag trivs bäst en bit utanför stan. Så mitt fokus ligger på min utbildning och mitt framtida jobb. Vilket jag för övrigt snart är klar med så då vankas det diplom! Inte illa alls. Så nu njuter jag av att göra de jag vill på mitt vis.

Här igen!