0 Läs mer >>

Nu var de nån dag sen jag skrev här. De händer lite just nu så bloggen blir tyvär inte prio ett nu heller. Idag har jag haft fullt med jobb precis som vanligt och de är underbart! Först förskola och sen DV. Kan inte göra annat än och le åt dom mindre på förskolan. Dom är för härligt ärliga helt enkelt. Utmattad och nöjd för nu är de sovdags och ikväll får jag somna själv då min älskling som har jouren och inte är hemma. Men jag är inte bitter för det. Nej tok för de betyder ju mer platts åt mig i sängen, right!?

Vardagen är tillbaka!

0 Läs mer >>

Ja idag är det ju då kallade påskdagen. Och i vanliga fall brukar jag ligga i koma av all mat och allt godis. Men vet ni vad.. Jag har inte rört mitt eller Daniels påskgodis och jag åt mat med måtta igår. Så ingen strandad säl för min del idag och de känns toppen skönt! Sitter istället i soffan med telefonen och en kopp kaffe. Idag är de FB, twitter och wordfeud som gäller. Påsken 2012 vart just dem helg då mitt anti mot både twitter och wordfeud tog slut. Men vem kunde ana att de skulle vara min syster och han med stort H som skulle lura in mig i detta? Ja inte kunde jag äns i min vildaste fantasi tro de. Och nu är de stora mysteriet... Hur kunde dom äns veta att de existerade?

Påskdagen.

0 Läs mer >>

Blir väckt av mitt hjärta. Tittar upp och ser honom en aning suddigt med en bok i högsta hugg och ett stort leende. Så då passar jag på att ge honom påsk ägget som jag velat ge sen i torsdags. Tror att han vart nöjd över ostbågar, kinderägg och trisslotter. Och skulle de bli nån protest så tar jag det. För jag älskar ostbågarnas fylligt ostiga smak, kinderäggens överraskning och trissens spänning när man skrapar och tänker" plötsligt händer det, plötsligt händer det, PLÖTSLIG HÄNDER DET" och... Nada! Så glad påsk på er där ute!!

Påskaftons morgon.

0 Läs mer >>

Jag ser det snöar jag ser det snöar de va väl roligt hurra. Men vi har ju haft vinter redan. Så på dagens to do lista får jag lägga till "brev till vädergudarna". Jag får helt enkelt förklara för dom hur årstiderna fungerar, och att de visst får komma snö under april månad men nån måtta får de vara! Några snö flingor, kalla nätter och lite hagel är helt okej men sen är de nog. Och är de nån som vill hjälpa mig så på med snöskorna och ut och dansa soldansen.

Snöns återkomst.

0 Läs mer >>

Skärtorsdags kväll och jag inser att jag har 4 dagars ledighet framför mig. För mig som bara är van med 1dag ledigt känns de lite som semester. Vad gör man i 4 dagar?? De kommer kännas så konstigt att jag kommer längta tillbaka till allt jobb redan på lördag. Med all säkerhet. Men nu blir de till att njuta av denna torsdagskväll med min bättre hälft medans alla kärringar landat på den blå kullen.

4 dagar ledigt.

0 Läs mer >>

Jag gör ett försök att blogga via mobilen och ser hur ser hur de går. Nya mobilen och abonnemanget med nytt nummer kom igår och jag känner mig som en liten unge på julaftons morgon. Men de togs ifrån mig väldigt fort. Insåg nämligen hur tekniken går framåt mesans jag går bakåt. De va ju inte som förr när man kunde stoppa i kortet och ringa direkt. Nej nu skulle man skaffa konto och ha sig. Herrejisses. Tur min bättre hälft va hemma och mer engagerad än jag. Nya tekniken och mitt tålamod kom inte överens. Men nu är den igång så nu är jag nöjd. Har lite hop om att jag och min nye vän iPhone 4S kommer förstå varandra tillslut!

Kan jag också blogga ...